2012. jún. 23.

Chapter 30: Kissing game


Edward még utoljára ránk mosolygott és elváltak útjaink. Először elmentünk Liammel a csomagokért. Persze, az enyém és a fiúk kivételével. Aztán Liam kivitt minket a kocsihoz. Beültünk. Egy kicsit kínosan éreztük magunkat. Egy hatalmas fekete gépjármű. Csak ültünk csöndben, ketten. Leem visszament a fiúkért.
Rékával nem bírtuk a csöndet és elröhögtük magunkat.
- Te tudod…én szeretlek. – öleltük meg egymást szorosan.
- Én is. – mondtam és megpusziltam – És mi van veletek? – kérdeztem perverz nézéssel.
- Mármint kikkel? – értetlenkedett.
- Veled és Johnnal. – húzogattam a szemöldököm.
- Hát semmi… - mondta és elpirult. Olyan aranyosak.
- Ja persze. – mondtam „nem hiszek neked” arccal. Elröhögtük magunkat. Nem sokkal később, pár perc után már a fiúk közeledtek a csomagokkal és persze Liammel. 
- Hé csajok! – szállt be hozzánk Edward. És (bár nem volt a mi stílusunk) csókolóztunk. Egyszerűen isteni volt.
- Köszönjük Edward, mindjárt hozom a felmosót. – röhögött John.
- Hahaha, na mi van irigykedsz? – vágott vissza. Réka és én már szakadtunk a röhögéstől.
- Nem tudod hogyan kell ezt rendesen csinálni! – nevetett John és leült a másik oldalra, azaz Ree mellé. És megcsókolta. Én…teljesen ledöbbentem. Jó értelemben, de csak úgy néztem.
- Nem rossz. – mondta Ed. – Ezt figyeld. – mondta és úgy csókolt meg, mint még soha. A keze a nyakam körül volt és közelhúzott magához. Forró és puha volt a szája.
- Persze, na majd megmutatom… - kezdte John, de Leem szakította félbe.
- Skacok! Azért itt még lehetnek paparazzik. Nyugi! Mindjárt a hotelben leszünk, eszünk és utána azt csináltok a szobában amit akartok! – mondta. Hűha, kibukott. De nem érdekel, ez nagyon cuki játék.
- Jójó. – mondták vigyorogva a fiúk.
- Azért a szobában folytathatjuk. – vigyorgott John és pacsiztak Eddel. Majd Edward mélyen belenézett a szemembe, mintha mondani akart volna valamit. A szeme csillogott és ki voltak tágulva a pupillái.
- Amúgy hány éves is vagy? – jött a kérdés Réka felé, Johntól. Ő a csók és a szerelem miatt eleve vigyorgott, most is vigyorogva felelte a tizenötöt. Igen, ő idősebb egy évvel, mint én. Mellesleg a válaszára John megjobban vigyorgott.
- Ti fiúk, ha az 500 000-es videót akarjátok újra megcsinálni a szobátokban pucéran, amikor mi is ott vagyunk akkor lesz khmkhm… - mondtam tipikusan olyan nézéssel mire mindenki elkezdett röhögni. Még Liam is elmosolyodott.
Lassan megérkeztünk a hotelhez. Gyönyörű Hilton hotel. Ötcsillagos.
- Na akkor cuccoljunk. – kezdtem mikor kiszálltunk a kocsiból.
- Majd én. – mondta Edward. Megint hozta a csomagom. Aranyos, hogy ennyire félt, nehogy bajom essen.
- És ki-kivel alszik? – Liam mindig a legjobb időpontban teszi fel a kérdéseit. Síri csönd lett. Mindenki csöndben állt, majd elnevettük magunkat.
- A leggazdaságosabb az lenne, ha mind egy szobának aludnánk! – vette fel John nevetve.
- Ja persze, fürödni, ne fürödjünk együtt? – hülyéskedett Ed. Nagyon király eddig Svédország. Minden pillanatban röhögő görcsöm van.
- Van három szobánk. Egy az enyém. – mondta Liam.
- Ki alszik velem? – kérdezte vigyorogva John.
- Tolonganak a jelentkezők. – röhögött Ed.
- Majd én. – mondta Réka nevetve. Amire az volt a válaszom, hogy nagy kigúvadó szemekkel meredtem rá. – Miért baj? – nézett rám.
- Nem, csak hát. – összezavarodtam. Erre nem számítottam.
- Majd alszol velem. – húzott magához Edward.
- Benne vagyok. – vágtam rá vigyorogva. És besétáltunk a szállodába. Megkaptuk a kulcsokat és felmentünk a szobákba.  Miénk és Rékáék szobája egymás mellett volt. Liam szobája egy kicsivel arrébb. Szóval „elbúcsúztunk” és megbeszéltük, hogy fél óra múlva találkozunk az étkezőben.
- De jó ez a szoba. – ugrottam fel az ágyra. Kicsit húzódott a hasam, de nem érdekelt. Ed lerakta a cuccokat és mellém ugrott. Megcsókoltuk egymást az ágy tetején. Igazán édesek lehettünk...

2012. jún. 22.

Chapter 29: Sweet Sweden


- Nane. – kerekedtek el  a szemeim. – Ez…Ez egy….Úristen. – annyira megörültem. Az ajándékom egy i Phone volt. – Köszönöm, te vagy a legjobb. – mondtam és puszit adtam neki. Ezekután gyorsan mennie kellett én meg barátkoztam az új telefonommal. Egy-kettőre belejöttem.
Másnap korán keltünk, mert hétkor indult a gép. Nagyon izgatott voltam, de alig bírtam menni. A kocsiban a repülőig átkellett beszélnünk azt, hogy titokban maradjon a kapcsolatunk.
- A legjobb lesz, ha a bejáratnál kiteszünk titeket és előre mentek. A fanoknak kell, minimum 15 perc. – mondta Liam.
- És amikor leszállunk? – kérdeztem
- A legjobb lesz, ha akkor mi megyünk előre és akkor talán megússzátok a lökdösődést. – mondta John kedvesen.
- Ha baj történne, csak hívjatok, oké? Szeretlek. – mondta Edward, puszit adott és fékezett a kocsi. Kivettük a csomagjainkat Rékával és elindultunk.
Úgy 500 métert kellett sétálni a bejáratig, ahol egy óriási csapat rajongótábor állt. Csak fiatal lányokból. Egyszerűen… félelmetes volt. Ügyet sem vetettek ránk. Szerencsére.
Leadtuk a csomagjainkat és pár perc múlva hatalmas üvöltözésnek és sikongatásnak lehettünk tanúi. Igen, megérkeztek a fiúk. Olyan kedvesek voltak mindenkivel, közvetlenek és mosolygósak. Nem látszódik rajtuk, hogy bajuk van.
Nemsokára Liamot láttuk meg. Épp vitte a fiúk csomagjait, hogy leadja. Mi még elmentünk mosdóba és követtük őt. Amikor meglátott minket, csak biccentett és jelzett, hogy szálljunk fel a repülőre. Így is tettünk.
„Kérjük utasainkat a SWE0105 járatára való felszállást tegyék meg a következő 7 percben. A repülő indulásra kész!” –hangzott a bemondó. Első osztályon ültünk, Réka, én, Liam…és Edward meg John sehol. Kezdtünk aggódni.
- Hívjam? – fordultam Liam felé.
- Nem kell…ide érnek ők.
„A SWE0105 járat megkezdi a felszállást 3 percen belül” –hangzott újra a bemondó.
- Most? – fordultam megint csak felé.
- Rendben. Hívd. – már elővettem az újdonsült mobilom és hívtam volna Edet, de abban a pillanatban felszálltak a repülőre.
- Ez kemény volt. – kezdte John – Ezek a fanok már nem is rajongók, szinte már megszállott őrültek!
- Ja. – mondta Ed és leült mellém. Elmosolyodtam. – Hogy vagy? – kérdezte és puszit adott.
- Egészen jól. – mondtam és elmosolyodtam.
A repülőn egy„sort” foglaltunk el, ha lehet így fogalmazni. Első osztályon voltunk. A következő sorrendben ültünk: Liam (az ablaknál), John, Réka, Edward és én. Ez volt életem második repülése.
És ekkor jutott eszembe a legfontosabb dolog.
- Te jó ég. – mondtam ilyedten, a szüleimnek elfelejtettem szólni! Ki fognak nyírni! Úramatyám!
- Ree! Apud tudja a dolgot? – néztem rá kérdőn.
- Igen és ő elengedett.
- És a szüleim…? – kérdeztem remegő hangon.
- Nekik is szólt. Nyugi! – mondta Ree. Istenem, de megkönnyebbültem.
Az utazás további része csendesen telt. Ed, Réka és John nagyon aktívak voltak. Végig röhögték az utat. Nagyon jól elvoltak. Én meg csak elaludtam Edward vállán. Igen, izgalmasan telt életem első-második repülése.
A leszállás annál jobban felrázott.
- Hé baba, leszállunk. – ébresztgetett Ed gyengéden. Lassan pislogni kezdtem és felfogtam hol vagyok. Ez az alvás jól jött. Feldobott és felpörögtem.
- Skacok, a leszállás hogy lesz? Vigyáznunk kell! – közölte Leem.
- Nem kérhetjük Rékától hogy megint cipelje mind a kettőjük cuccát. – mondta Ed.
- Akkor mi lenne, ha szimplán mi hoznánk a cuccod? – nézett felém John.
- Oké, persze. – mosolyodtam el.
- John, te menj oda a fanokhoz, addig én megvárom a táskákat. Csajok, ti menjetek előre Leem-mel a kocsihoz. – mondta Ed.
- Oké, akkor mi szálljunk először? – kérdeztem.
- Inkább mi. – mondta John.
- Oké.
Szóval elindultak. Először Liam majd a fiúk és mi. Ahogy kiléptek a repülőből kivezető kis folyosón óriási sikoltozás hallatszott: „J to the E to the D to the WARD! PLANET JEDWARD!”
 Igen, a régi szép idők. Egy éve mit meg nem adtam volna, hogy láthassam így a fiúkat. Minden álmom ez volt. És most… uramatyám, minden megváltozott.